Όπως θα έχετε ήδη ενημερωθεί το Ελληνικό Τμήμα Αντισεισμικής Μηχανικής (Ε.Τ.Α.Μ.) διοργανώνει, υπό την αιγίδα του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ημερίδα που απευθύνεται αποκλειστικά και μόνον σε νέους ερευνητές, με τίτλο: Η Αντισεισμική Μηχανική Μέσα Από Την Επιστημονική Ματιά Νέων Ερευνητών Και Μηχανικών.

 

 

Η ημερίδα απευθύνεται σε σπουδαστές (μεταπτυχιακούς, υποψήφιους διδάκτορες), σε διδάκτορες (έως και 6 χρόνια μετά την απόκτηση του τίτλου), καθώς και σε ερευνητές ή ελεύθερους επαγγελματίες κάτω των 38 ετών.

 

Για την συμμετοχή στην ημερίδα ζητείται η υποβολή περίληψης της υπό παρουσίασης εργασίας σε ψηφιακή μορφή (δείτε το: Abstract_template.doc). Η αποστολή των περιλήψεων στην διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., έληγε στις 30 Ιουνίου 2012.

Δεδομένης της σημαντικότητας του σκοπού της ημερίδας, δηλαδή της ανάδειξης του έργου των νέων ερευνητών και μηχανικών, θεμιτή είναι η προσπάθεια για την μέγιστη δυνατή συμμετοχή. Εκ τούτου, ορίζεται ως νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής των περιλήψεων η 20η Ιουλίου 2012 (η ημερομηνία αυτή είναι οριστική—συμμετοχές που θα λαμβάνονται εκπρόθεσμα δεν δικαιούνται συμμετοχής).

 


Με εκτίμηση,

 

Τα μέλη της οργανωτικής ομάδας:


Αδάμη Χρυσή-Ελπίδα : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αντωνιάδης Παναγιώτης: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γαρίνη Ευαγγελία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Καρατζέτζου Άννα: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.