Αγαπητοί  συνάδελφοι

Το ΕΤΑΜ μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες και την συγκρότηση του σε σώμα, αποφάσισε την διοργάνωση δύο σημαντικών και επίκαιρων ημερίδων στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, σχετικά με τις εμπειρίες από την διαχείριση της σεισμικής κρίσης και την αποκατάσταση των ζημιών στην L’Aquila  κατά τον πρόσφατο σεισμό που έπληξε τον περασμένο χρόνο την γειτονική χώρα. 

Έχουν προσκληθεί και θα μιλήσουν τρεις εξέχοντες συνάδελφοι από την Ιταλία, οι οποίοι έπαιξαν τον σημαντικότερο ίσως ρόλο στην διαχείριση της σεισμικής κρίσης.  Επισυνάπτονται οι σχετικές προσκλήσεις με όλες τις αναγκαίες πληροφορίες (τόπος, ημέρα και ώρα) των εκδηλώσεων Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στο νέο ιστότοπο τους ΕΤΑΜ.

 

Η αθρόα συμμετοχή σας θα είναι μια ακόμη απόδειξη του μεγάλου ενδιαφέροντος που έχουν τα θέματα αυτά στην Ελλάδα, και το υψηλό επίπεδο γνώσης και τεχνογνωσίας που έχουμε κατακτήσει στον τόπο μας τα τελευταία χρόνια.

Μετά το πέρας των ομιλιών και της  συζήτησης στην ημερίδα της Αθήνας, θα ακολουθήσει μια σύντομη έκτακτη  Γενική Συνέλευση, προκειμένου να ρυθμισθούν μερικά θέματα που σχετίζονται με το εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας του ΕΤΑΜ.  Η ημερήσια διάταξη θα σας σταλεί εγκαίρως πρίν από την συγκεκριμένη ημερομηνία της ΓΣ.

Ευελπιστούμε  ότι θα  συμμετάσχετε τόσο στην ημερίδα όσο και στην Γενική Συνέλευση, όπου η παρουσία σας είναι άκρως σημαντική.

Με εκτίμηση
Κυριαζής  Πιτιλάκης
Καθηγητής Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ