Το Ελληνικό Τμήμα Αντισεισμικής Μηχανικής (Ε.Τ.Α.Μ.) σε συνεργασία με το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Α.Π.Θ. σας προσκαλούν στην ημερίδα:

"Η ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΑΤΙΑ ΝΕΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ"

που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 09.00-19.00, στο 1ο Αμφιθέατρο του Κέντρου Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α.) της Επιτροπής Ερευνών Α.Π.Θ.,
3ης Σεπτεμβρίου - Πανεπιστημιούπολη, Θεσσαλονίκη. -Αποθηκευμένη μετάδοση-

Θεματικές Ενότητες:

  • Κτιριακές κατασκευές
  • Γεωτεχνική σεισμική μηχανική - Αλληλεπίδραση εδάφους κατασκευής
  • Γέφυρες

Αφίσα και το πρόγραμμα (συνοπτικό και αναλυτικό) της ημερίδας.

icon Πρακτικά της Ημερίδας

Τα μέλη της οργανωτικής ομάδας:

Αδάμη Χρυσή-Ελπίδα :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αντωνιάδης Παναγιώτης:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γαρίνη Ευαγγελία:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Καρατζέτζου Άννα:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.